Nieuws

 
Koen de Kort banner nieuws

Op trainingskamp in Zwitserland

Na de Ronde van Zwitserland zijn Koen en zijn ploeggenoot en beoogd kopman voor de Tour de France, Bauke Mollema, naar het Zwitserse Pontresina in de buurt van Sankt Moritz gegaan om daar in de Alpen de komende tijd te trainen in voorbereiding op de Tour de France. Vanuit Pontresina hebben zij de mogelijkheid om diverse bergen te beklimmen in Zwitserland maar ook in het nabijgelegen Italië. Op woensdag 20 juni beklommen zij vanuit Silvaplana de Julierpass met een hoogte van 2284 meter. Vanaf zondag en maandag zullen zijn gezelschap krijgen van ploeggenoten Peter Stetina en Jasper Stuyven.

94ste in slottijdrit

Op zondag 17 juni werd de Tour de Suisse 2018 afgesloten met een individuele tijdrit over 34 kilometer te Bellinzona. Koen behaalde in deze tijdrit een 94ste plaats op 3.55 min. van de Zwitser Stefan Küng die zegevierde. Kopman Bauke Mollema werd 34ste en verspeelde zijn top 10 positie en werd 12de in het eindklassement. Koen eindigde als 95ste in het eindklassement.

Rijden voor John Degenkolb

Het was weer een tijd geleden maar tijdens de voorlaatste etappe van de Tour de Suisse kon Koen weer eens in dienst rijden voor zijn vriend John Degenkolb. De kans was zeer groot dat de etappe over 123 kilometer met start en finish in Bellinzona zou eindigen in een massasprint. De ploeg slaagde erin om Degenkolb voorin te houden en hem af te zetten voor de sprint. Alleen was de Duitser niet meer bij machte om uit het wiel van Jasper Stuijven te komen. Stuijven werd 5de en Degenkolb 6de. De Franse sprinter Démare werd prima afgezet door zijn ploeg Groupama-FDJ en zegevierde voor Fernando Gaviria, Alexander Kristoff en Peter Sagan. Koen eindigde als 83ste.

Dagje klimmen

De zevende etappe in de Tour de Suisse was een bergetappe die ging van Eschenbach/Atzmännig naar Arosa over 170 kilometer. Nadat de slotklim begonnen was reed Koen samen met John Degenkolb in een bescheiden groep van zo'n man of 30 naar de eindstreep. Koen eindigde als 72ste op 25.52 min. van de dagwinnaar, de Colombiaan Nairo Quintana. Quintana probeerde Richie Porte uit de leiderstrui te rijden op de slotklim maar slaagde daar niet in, hij kwam 17 seconden te kort op Porte. Bauke Mollema eindigde als 14de.

Gogl grijpt naast de dagzege

De Trek-Segafredo formatie had Michael Gogl in de beslissende kopgroep van zes renners tijdens de 6de etappe welke ging van Fiesch naar Gommiswald over 186 kilometer. Alleen de venijnige slotklim op het einde van de etappe in Gommiswald was voor Gogl iets te veel van het goede. De Deen Søren Kragh Andersen toonde zich de sterkste en reed uit de kopgroep weg en kwam solo over de eindstreep. Koen had in aanloop naar de klim kopman Mollema goed mee voorin gehouden. Klassementsleider Richie Porte ging ten aanval op de slotklim en nam een tiental seconden voorsprong op zijn naaste concurrenten en haalde ook nog net Gogl in die 7de werd. Koen eindigde als 74ste op 4.44 min.

In dienst van Mollema

Op woensdag 13 juni kon Koen zich tijdens de 5de etappe, een bergetapppe van Gstaad naar Leukerbad over 155 kilometer, weer inzetten voor de ploeg. Hij kon kopman Bauke Mollema bijstaan. De finale bestond uit twee beklimmingen van eerste categorie waarbij de finish van de etappe op de top van de laatste berg lag. Koen kon op de voorlaatste beklimming nog even alles uit de kast gooien om Mollema goed voorin te houden. Een Mollema bleef goed voorin want hij eindigde uit eindelijk als 5de in de etappe. Er bleef maar een groepje van zo'n 20 renners over. Na de gedane arbeid zocht Koen de bus op en als nestor kwam hij als één van de leiders van de bus op 24.19 min. als 91ste over de eindstreep.

Vierde etappe ook weer doorstaan

"De knie is nog wel wat pijnlijk maar het komt goed ", aldus Koen vanuit Gstaad in Zwitserland na afloop van de vierde etappe van Gansingen naar Gstaad over 189 kilometer. Koen deed geen gekke dingen in de klim in de finale van deze etappe maar desondanks bleef hij nog lang bij de grote groep. Hij eindigde uiteindelijk als 103de op 5.29 min. van de eerste groep van zo'n 65 renners waarvan de Deen Christopher Juul-Jensen de snelste was.

De knie houdt zich voorlopig goed

Op maandag 11 juni werd de etappe Oberstammheim naar Gansingen over 182 kilometer verreden. Met de linkerknie in het verband eindigde Koen als 86e in een groep op 2.11 min. van de Italiaan Sonny Colbrelli die de etappe won voor Fernando Gaviaria en Peter Sagan. Dus tot op heden kan er met de knie gefietst worden.

Gevallen in tweede etappe Tour de Suisse

Koen is de Ronde van Zwitserland (Tour de Suisse) welke duurt van 9 t/m 17 juni, slecht begonnen. In de tweede etappe met start en finish in Frauenfeld over 155 kilometer kwam hij aan de voet van slotklim ten val. Koen raakte gewond aan zijn knie maar kon de etappe nog wel uitrijden. Hij eindigde als 133ste in een groep op 7.27 minuten van het uitgedunde peloton waarvan Peter Sagan zich de snelste toonde.

Het was voor Koen de eerste keer sinds hij bij Trek-Segafredo rijdt dat hij ten val kwam.

13de in ploegentijdrit

De Ronde van Zwitserland, welke duurt tot en met 17 juni, begon op zaterdag 9 juni met een ploegentijdrit over 18 kilometer. De Trek-Segafredo formatie behaalde een 13de plaats in deze tijdrit. De BMC formatie won de tijdrit.

Een 8ste plaats voor Trek-Segafredo in Hammer Stavanger

De eerste editie van de Hammer series in Limburg op het Tom Dumoulin Bike park kreeg in 2018 een vervolg in Noorwegen. Op 25, 26 en 27 mei werd daar de Hammer Stavanger verreden. Koen nam hier met de Trek-Segafredo formatie aan deel. In het eerste onderdeel over 80.6 kilometer te Sandness op 25 mei behaalde Trek-formatie een 9de plaats. In het tweede onderdeel te Stavanger over 90 kilometer behaalde Koen samen met ploeggenoot Fumiyuoi Beppu een 10de plaats. In de afsluitende ploegentijdrit op zondag over 48.7 kilometer te Stavanger behaalde de Trek-Segafredo een mooie 3de plaats. In het eindklassement eindigde de ploeg als 8ste.

31e in Parijs-Roubaix, Jasper Stuyven 5e

Op zondag 8 april werd de klassieker Parijs-Roubaix verreden over een afstand van 257 kilometer. Koen zat veel vooraan in de eerste groep die in achtervolging was op de oorspronkelijk kopgroep. Na het Bos van Wallers kwam hij even op achterstand maar sloot even later weer aan. Met nog zo'n uur wedstrijd te gaan was het Peter Sagan die demarreerde uit de groep. Hij slaagde erin om de oversteek te maken naar de nog drie overgebleven koplopers. Van deze koplopers wist alleen Silvan Dillier nog stand te houden. Achter de Slowaak Saganen de Zwitser Dillier was er een groepje van vier achtervolgers ontstaan met daarbij Jasper Stuyven namens Trek-Segafredo. Zij konden helaas het leidende duo niet achterhalen. Niki Terpstra reed in de slotfase nog weg van dit groepje. Dillier reed met Sagan naar de eindstreep op de wielerbaan in Roubaix. De wereldkampioen klopte de Zwitser op de wielerbaan. Stuyven eindigde achter zijn Belgische landgenoot Greg van Avermaet als 5e. Vanaf plaats 7 kwam er een groep van acht renners op 2.31 min. van Sagan. Daarachter kwam een groepje met Degenkolb die 17e werd op 3.07 min. Koen zat daar weer achter in een groep van zo'n 10 renners en eindigde als 31e op 4.32 min. van Sagan.

De wedstrijd werd na afloop overschaduwt door het overlijden van de Belg Michael Goolaerts. De renner van Veranda Willems werd tijdens de wedstrijd getroffen door een hartstilstand en overleed op zondagavond in het ziekenhuis te Rijssel. Ons medeleven gaat uit naar de nabestaanden.

Mads Pedersen 2e in Ronde van Vlaanderen, Koen 42e

Koen nam op zondag 1 april deel aan WorldTour klassieker Ronde van Vlaanderen over 265.7 kilometer. Koen zat samen met zijn ploeggenoten Pedersen, Degenkolb en Stuyven met nog zo'n 70 kilometer te gaan goed voorin de grote groep. Op de Koppenberg met nog zo'n 45 kilometer te gaan brak het peloton in stukken. Koen moest even een gaatje laten omdat er voor hem gevallen werd. Dit terwijl vooraan zijn Deense ploeggenoot Mads Pedersen aan de leiding kwam samen met de Nederlanders Dylan van Baarle en Sebastian Langeveld. Op de Taaienberg werd eerste groep in stukken gereten en was het Niki Terpstra die op Kruisberg alleen op zoek ging naar de drie leiders. Op de Oude Kwaremont achterhaalde Terpstra de drie leiders en ging alleen door. Alleen Pedersen kon op gepaste afstand volgen. De 33-jarige Terpstra zegevierde voor de nog maar 22-jarige Pedersen. Achter Pedersen sprintte de Belg Philippe Gilbert voor de Deen Michael Valgren naar een 3de plaats. Jasper Stuyven sprintte bij de achtervolgers naar een 7de plaats. Koen kwam in een groep van zo'n 15 renners, met daarbij ook Degenkolb, op 3.40 min. over de eindstreep in Oudenaarde en werd 42ste.

111e in Dwars door Vlaanderen

Op woensdag 28 maart werd de WorldTour klassieker Dwars door Vlaanderen over een afstand van 180 kilometer verreden. In de slotfase ontstond er een kopgroep van 5 renners waarvan de Belg Yves Lampaert zegevierde. Koen zijn ploeggenoot, de Deen Mads Pedersen, werd 5e. Koen eindigde als 111e in een groep op 11.54 min. van Lampaert.

36e in Gent-Wevelgem

De laatste beklimming van de Kemmelberg in de klassieker Gent-Wevelgem op zondag 25 maart over 250 kilometer leidde tot een breuk in het peloton waar o.a. Koen de dupe van werd. Een groep van zo'n 25 renners scheidde zich af van een ongeveer even grote groep daarachter. In de eerste groep zaten de meeste favorieten zoals Sagan, Matthews, Van Avermaet en vier renners van Quickstep met daarbij sprinter Viviani. Trek-Segafredo had kopman Jasper Stuyven. In de achtervolgende groep zat Koen en ploegmaat Degenkolb. Samen met diverse andere renners waaronder van Astana probeerden ze nog het gat van een twintigtal seconden te dichten. Helaas liep de eerste groep verder weg en was voor Koen uiteindelijk een 36e plaats op 3.17 min. van de Slovaak Peter Sagan die zegevierde in de sprint van de eerste groep voor Elia Viviani en Arnaud Démare. Stuyven werd 9e.

Achtervolgen in Vlaanderen, 33e plaats in E3 Harelbeke

Op vrijdag 23 maart werd de WorldTour klassieker E3 Harelbeke verreden met start en finish in Harelbeke over 206.5 kilometer. De wedstrijd werd gekenmerkt door een massale valpartij voorin het peloton met nog zo'n 110 kilometer te gaan. De renners van Quickstep gaven daarna vol gas en gingen vol in de aanval. Koen en de kopmannen Jasper Stuyven en John Degenkolb hadden wel last van de grote valpartij en waren op achtervolgen aangewezen. "Toen Jasper bij onze groep aansloot heb ik me mee op kop van de groep gezet om hem naar voren te brengen zodat hij voor het podium mee kon doen", aldus Koen. "Dat deed pijn maar Jasper reed uiteindelijk wel in de top 10 met een 6e plaats." Koen eindigde in een groepje op 7.03 min. van winnaar Niki Terpstra van Quickstep als 33e. Terpstra bleef een groepje van 10 renners voor waarin Stuyven als 6e eindigde. Degenkolb werd op 3.19 min. 21e.

43e in Milaan-San Remo

Koen was gelukkig op tijd hersteld na zijn opgave in Parijs-Nice om op zaterdag 17 maart deel te nemen aan de WorldTour klassieker Milaan-San Remo over 294 kilometer. Koen reed weer als vanouds een goede Milaan-San Remo. Hij was goed voorin het peloton te vinden met kopman Jasper Stuijven in de buurt. Hij was duidelijk in beeld toen het peloton richting de slotklom, de Poggio, reed. De Italiaan Nibali demarreerde op deze klim en bleef een groep van zo'n 35 nipt voor. In deze groep sprintte Stuijven naar een 10e plaats. Koen eindigde als 43e op 32 seconden van Nibali.

Ziek naar huis

De voortekenen waren in de zesde etappe al zichtbaar en tijdens de zevende etappe van Nice naar Valdeblore La Colmiane over 175 kilometer bleek al vrij snel dat de finish ver weg was. Koen verliet vrij vroeg de wedstrijd om daarna snel naar Andorra te gaan om beter te worden.

Zware etappe

Op vrijdag werd de etappe Sisteron naar Vence verreden over 198 kilometer. Een etappe met diverse beklimmingen waaronder een van 1e categorie in de slotfase. Koen, die zich ziekjes voelde, behaalde een 125e plaats op 20.13 min. van de dagwinnaar, de Fransman Rudy Molard. De Fransman was de snelste van een groep van 16 renners. Achter deze groep eindigde kopman Bauke Mollema als 19e op 44 sec.

10e in vijfde etappe

Twee renners wisten in de slotfase van de vijfde etappe van Salon-de-Provence naar Sisteron over 163.5 kilometer nipt uit de greep van het uitgedunde peloton te blijven. Doordat John Degenkolb ziek was, hij zal ook niet meer van start gaan in de zesde etappe, kon Koen voor zijn eigen kansen gaan in de sprint alhoewel dat natuurlijk moeilijk werd tegen gerenommeerde sprinters als Andre Greipel en Alexander Kirstoff. Koen sprintte uiteindelijk naar een 10e plaats.

66e in de tijdrit

Op woensdag 7 maart namen er nog 150 renners deel aan de vierde etappe, een individuele tijdrit over 18.4 kilometer van La Fouillouse naar Saint-Étienne. Koen eindigde als 66e op 2.17 min. van Wout Poels van Team Sky die de tijdrit won. De best geklasseerde Trek-Segafredo renner was Jarrlinson Pantano met een 20e plaats op 1.03 min. van Poels.

Sleuren in finale derde etappe

In de finale van de derde etappe van Parijs-Nice, welke ging van Bourges naar Châtel-Guyon over 210 kilometer, zagen we Koen nog op kop van het peloton sleuren in achtervolging op de drie koplopers. Helaas bleven de drie koplopers weg. Kopman Bauke Mollema eindigde in het peloton dat op 38 seconden van de drie vluchters over de eindstreep kwam. Koen eindigde als 75e op 1.37 min.

Massasprint in tweede etappe

De tweede etappe van Parijs-Nice ging op maandag 5 maart van Orsonville naar Vierzon over 187 kilometer. Nadat de laatste vluchters in de slotkilometers gegrepen waren draaide de etappe uit op een massasprint. Koen leidde ploeggenoot John Degenkolb in de finale naar voren alleen ging het nog niet op rolletjes. Degenkolb moest uiteindelijk genoegen nemen met een 9e plaats. De etappe werd gewonnen door Lotto-Jumbo renner Dylan Groenewegen. Koen eindigde als 95e.

Opgehouden door een valpartij

Koen neemt van 4 t/m 11 maart deel aan Parijs-Nice. De eerste etappe op zondag 4 maart ging van Chatou naar Meudon over 135 kilometer. Een grote valpartij in de finale zorgde voor een breuk in het peloton. Met nog zo'n 2.5 kilometer te gaan ging enkele renners onderuit waardoor de Trek-Segafredo formatie alle zeilen bij moest zetten om kopman Bauke Mollema op klim naar de finish naar voren te brengen. Mollema (33e) en John Degenkolb (35e) werden nog in dezelfde tijd als het peloton geklasseerd. Koen eindigde als 56e op 41 seconden.

Herald Sun Tour zit erop

Op zondag 4 februari werd de slotetappe verreden van de Herald Sun Tour. De etappe kende de start en finish in Kinglake en ging over een afstand van 152.1 kilometer over geaccidenteerd terrein. Voor Koen en zijn Trek-Segafredo ploeggenoten was het zaak om kopman Ruben Guerreiro zijn goede klassering in het algemeen klassement te behouden en eventueel te verbeteren. Guerreiro bleef in de beslissende kopgroep waar ook klassementsleider Johan Estaben Chaves in zat. Deze kopgroep van zo'n 20 renners bleef bijeen en Guerreiro eindigde als 3e in de etappe. In het eindklassement bleef hij op de 4e plaats aangezien de naaste concurrenten geen tijd verspeelden. Koen eindigde als 52e op 5.57 min. In het eindklassement werd hij 31e op 11.31 min. van Chaves.

Van lead-out man naar waterdrager

De etappe over 218 kilometer van Mitchelton Winery naar de aankomst op Lake Mountain was voor Koen een omschakeling van lead-out man naar waterdrager. Koen probeerde nog wel mee te klimmen met eersten maar strande uiteindelijk op een 28e plaats op 6.04 min. van de winnaar, de Columbiaan Estaban Chaves. Koen zijn ploeggenoot Ruben Guerreiro werd 3e op 1.09 min. van Chaves. De Columbiaan werd ook de nieuwe leider in het algemeen klassement waar Guerreiro op klom tot een 4e plaats. Koen staat nu 27e.

Samenvatting 2e etappe Herald Sun Tour

Koen leidt Mads Pedersen naar de dagzege

Op vrijdag 2 september werd de tweede etappe van de Herald Sun Tour verreden. De etappe ging van Warrnambool naar Ballarat over 198.6 kilometer. In een interview na de eerste etappe had Koen al aangegeven dat de tweede etappe een mooie etappe voor zijn rappe ploeggenoot Mads Pedersen zou worden. En het geschiede ook, de Trek-Segafredo renners hielden het tempo hoog en Koen deed de lead-out voor de sprint waarna Pedersen naar de dagzege sprintte. Koen kwam als 45e in dezelfde tijd als ploeggenoot Pedersen over de eindstreep en behield de 7e plaats in het algemeen klassement. Kopman Guerreiro staat 9e in klassement.

4e in eerste etappe Herald Sun Tour

Op donderdag 1 februari werd de eerste etappe van de Herald Sun Tour verreden. Deze etappe ging van Colac naar Warrnambool over 161.6 kilometer. De Trek-Segafredo formatie bepaalde het tempo achter de zes vroege vluchters en hoopte op waaiervorming in de laatste 30 kilometer om toe te slaan. Nadat de vluchters waren ingehaald brak het peloton in stukken en ontstond er een kopgroep van 9 renners met daarbij Koen en Ruben Guerreiro namens Trek-Segafredo. In de sprint om de dagzege eindigde Koen als 4de. De Deen Lasse Norman Hansen van Aqua Blue Sport zegevierde. De eerste achtervolgende groep van zo'n 20 renners kwam op 23 seconden over de eindstreep. In het algemeen klassement, waar Hansen de nieuwe leider werd, klom Koen naar een 7e plaats op 16 seconden van Hansen.

25e in de proloog Herald Sun Tour

Op woensdag 31 januari begon de Herald Sun Tour in Australië met proloog over 1.6 kilometer. Koen reed een goede proloog. Hij moest 7 tellen toegeven op de Engelsman Edward Clancy die een tijd neerzetten van 1:54 min. Koen zijn Deense ploeggenoot Mads Pedersen werd op 1 seconde van Clancy tweede.

14e in Cadel Evans Great Ocean Road Race

Op zondag 28 januari werd in en rondom Melbourne, Australië, de World Tour klassieker Cadel Evans Great Ocean Road Race verreden. Onder de hete zon waarbij de thermometer regelmatig de 40 graden aantikte moesten de renners 164 kilometer afleggen. De Trek-Segafredo formatie reed deze keer voor Koen. In de finale van de wedstrijd zat hij samen met ploeggenoot Ruben Guerreiro in de beslissende kopgroep van 29 renners. Guerreiro hielp Koen waar hij kon. In de eindsprint liep het volgens Koen niet helemaal lekker en eindigde hij als 14e. De Australiër Jay McCarthy voor de Italiaan Elia Viviani en de Zuid-Afrikaan Daryl Impey.

Slotetappe is voor Greipel, Impey eindwinnaar Tour Down Under

Op zondag 21 januari werd in Adelaide de slotetappe van de Tour Down Under verreden. Het betrof een criterium over 90 kilometer welke gewonnen werd door de Duitser Andre Greipel. Koen zijn ploeggenoot Mads Pedersen werd 8e. Koen eindigde als 78e. In het eindklassement waarin kopman Guerreiro door een slim verdiende bonificatieseconde in een tussensprint opschoof naar een 9e plaats, eindigde Koen als 52e op exact 12 minuten van de Zuid-Afrikaan Daryl Impey.

Porte wint Koninginnerit naar Willunga Hill

Elk jaar vormt de rit naar Willunga Hill de Koninginnerit van de Tour Down Under. De Australiër Richie Porte zegevierde aan het eindigde van de 5e etappe welke ging van McLaren Vale naar Willunga Hill over 151.5 km met 8 seconden voorsprong op Zuid-Afrikaan Daryl Impey. De Kort zijn kopman Ruben Guerreiro eindigde als 10e op 14 seconden. Koen kwam als 59e boven op Willunga Hill op 4.39 min. van Porte.

Bloedneus nekt Koen

Peter Sagan heeft in de Tour Down Under de leiding genomen. De Slovaak was in de etappe van Norwood naar Uraidla over 128.2 kilometer de snelste van een groep van 35 renners. De etappe werd verreden onder extreme weersomstandigheden aangezien de temperatuur lag rond de 45 graden! Koen kreeg in deze omstandigheden een bloedneus en kon daarna niet meer zijn werk vervolgen voor de kopman Ruen Guerreiro. Koen eindigde als 51e op 6.21 min. van Sagan.

Viviani wint sprint nummer drie

De Italiaan Elia Viviani heeft de derde etappe van de Tour Down Under op zijn naam geschreven. De Italiaan van Quick Step floors was de snelste in de etappe van Glenelg naar Victor Harbor over 120 kilometer. De etappe was vooraf vanwege de hitte (temperaturen van boven de 40 graden) ingekort. De Italiaan troefde de Duitser Phil Bauhaus en klassementsleider Caleb Ewan af. Koen eindigde in het peloton als 63e.

Caleb Ewan wint sprint bergop

De Australiër Caleb Ewan van de Mitchelton-Scott formatie won op woensdag 17 januari de tweede etappe van de Tour Down Under. De etappe ging van Unley naar Stirling over 148.6 kilometer met een sprint lichtelijk omhoog. De enige echte klim van de dag lag met de top op 12.8 kilometer van de finish. Koen, die zijn ploeggenoot en kopman Ruben Guerreiro voorin het peloton wist te houden, eindigde als 64e op 50 seconden van Ewan.

Massasprint in eerste etappe Tour Down Under

De eerste etappe van de Tour Down Under die ging van Port Adelaide naar Lyndoch over 145 kilometer eindigde in een massasprint die gewonnen werd door de Duitser Andre Greipel. Achter Greipel eindigden de Australiër Calen Ewan en de Slowaak Peter Sagan als 2e en 3e. Koen eindigde in het peloton als 93e. De lead-out van de Trek-Segafredo formatie liep verre van vlekkeloos. Mads Pedersen behaalde een 15e plaats.

Sagan wint People's Choice Classic

Peter Sagan heeft op zondag 14 januari het opwarmertje van de Tour Down Under gewonnen. Op het circuit op en rondom Wakefield Road in Adelaide was hij na ruim 50 kilometer de Duitser Andre Greipel en de Australiër Caleb Ewan te snel af. Koen eindigde als 29e.

Wielerseizoen 2018 staat op punt van beginnen

Koen zal het wielerseizoen 2018 beginnen in Australië op zondag 14 januari met de People’s Choice Classic. Dit criterium is een opwarmer voor de Tour Down Under welke plaatsvindt van dinsdag 16 tot en met zondag 21 januari.

Het is tevens de eerste wedstrijd waar de Trek-Segafredo renners hun nieuwe outfit aan het grote publiek zullen tonen. De foto's van Koen in de nieuwe 2018 outfit zijn gemaakt door Jamie Forrest/Trek-Segafredo.